Russian Masterchef
Pagina's
Startpagina
Catering
De Russische keuken
donderdag 10 maart 2011
Russische gerechten
Boeuf Stroganoff
Borsjtsj
(soep van bieten, kool en vlees)
Pelmeni
(gevulde deegkussentjes, ook bekend onder de namen: Vareniki (vegitarisch), Pierogi of Perogi, Koldunai, Kreplah, Manti)
Zuurkool
Speenvarken
Russische Rijst Pastei
Bietensalade
Steur
(vis)
Snoekbaars
Blini
(pannenkoekjes)
Kasja (russische pap)
Ikra,
zwarte kaviaar
(steurkuit)
Keta
,
rode kaviaar
(
zalmkuit
)
Beluga kaviaar (notensmaak)
© internet kookboek
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Nieuwere post
Oudere post
Homepage
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten